Besparingsshop

In de pop-up store vind je een heuse shop waar je produkten kunt kopen waarmee je snel en eenvoudig besparingen op je energierekening kunt bereiken.

In de duurzaamheidskrant vind je een kortingsbon waarmee je deze artikelen met een mooie korting van 25% kunt kopen.

Wij hebben een PIN-automaat in onze shop, dus afrekenen is eenvoudig en veilig.

Bespaarboxen

In samenwerking met Bespaarbazaar kunnen we in onze shop een tweetal bespaarboxen tegen een aantrekkelijke campagneprijs aanbieden. Er zijn 2 verschillende boxen: Bespaarbox Energie en Bespaarbox gas. De details over de inhoude en de prijs vind je hieronder.

Naast deze boxen hebben we ook diverse andere nuttige en betaalbare bespaarproducten in onze shop. Kom dus snel langs want op=op! En vergeet je kortingsbon niet!

Bespaarbox Energie

Deze Energiebox Electra is gevuld met een selectie artikelen om op uw elektriciteit rekening te besparen. Met deze slimme producten kunt u enorm veel besparen. De box is goed gevuld voor een aantrekkelijke prijs. Daarbij neemt ook het bewustzijn toe. En natuurlijk niet te vergeten dat u bijdraagt aan een beter milieu.

Inhoud bespaarbox energie

De box is gevuld met de onderstaande artikelen:

Campagneprijs €35,-- (incl. BTW)

Met de kortingsbon uit de Duurzaamheidskrant krijgt u hierop nog eens 25% extra korting en is de box dus nog maar €26,25

Bespaarbox Gas

De box is gevuld met de onderstaande artikelen:

Campagneprijs €29,-- (incl. BTW)

Met de kortingsbon uit de Duurzaamheidskrant krijgt u hierop nog eens 25% extra korting en is de box dus nog maar €21,75

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Pop-up store

  • Dorpstraat 51 Heythuysen

  • Iedere vrijdag van
    14.00 - 20.00 uur

  • Altijd een e-coach
    aanwezig!