Gratis informatie

Informatieve webinars
 

Als aanvulling op de pop-up store worden er, in plaats van de eerder geplande informatieavonden, een vijftal webinars gegeven. Dit in verband met de corona-maatregelen. De webinars hebben een logische volgorde, maar kunnen ook afzonderlijk gevolgd worden. Ze vinden plaats in de periode van november tot en met februari.

Maak kennis met de mogelijkheden om ook jouw woning energie-zuiniger te maken. Niet alleen fijn voor de energie-nota, maar ook voor het mileu. Laat je vrijblijvend informeren door een reeks online interactieve presentaties door de E-coaches van Leudal Energie en meld je aan voor een van de onderstaande webinars.

De informatie-webinars beginnen telkens om 19.30. Aanmelding vooraf is nodzakelijk om u de vooraf de juiste informatie en link te kunnen sturen.

Indien u zich aanmeldt voor een webinar dingt u automatisch mee naar de E-bike die door Duurzaam Leudal wordt verloot onder de deelnemers aan de webinars, woningplanner en bezoekers van de pop-upstore!

Een bezoek aan de pop-up store is een logisch vervolg op de informatie-webinar. U vindt daar altijd een van onze energie-coaches en kunt kennismaken met de duurzame oplossingen, produkten en diensten van 6 lokale bedrijven.

Aanmelden voor een van de informatie-webinars kan hieronder.

 

 

Informatieve webinars
 
 

Werkt de knop niet? Stuur dan een email met uw naam, telefoonnummer, postcode en huisnummer naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met de datum

Wil je meer weten over dit initiatief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Pop-up store

  • Dorpstraat 51 Heythuysen

  • Iedere vrijdag van
    14.00 - 20.00 uur

  • Altijd een e-coach
    aanwezig!